fbpx

За нас

За Интердекор

Интердекор е фирма за обзавеждане , чията цел е да направи интериора на вашия апартамент , къща, вила или офис функционален, комфортен и красив.

Вашето собствено жилище или офис е важно да бъде индивидуално съобразено с вашите лични нужди, защото едно добре планирано пространство може да подобри качеството на работа и живот. Стъпка по стъпка на база вашите представи и нужди, нашия професионален опит, 2D и 3D визуализации изготвяме проект на помещенията като консултираме за цветове и материали, съдействаме за избор на работни плотове и уреди за вграждане. Идейният проект и оферта ще бъдат съобразени с вашия бюджет. След съгласуване и на най-дребните детайли, вземаме точни размери на помещенията и организираме доставката. Извършваме монтажа в жилището и свързването към ел. мрежа.

Ние работим с висококачествени производители на мебели от Италия и България:

– LUBE- С безупречен италиански стил, функционалност и приемливи цени фабриката е един от основните производители на кухни в Италия, като организира експорт в 60 страни по света и произвежда по 300 кухни на ден.

– LAS GROUP- номер едно в производството на офис мебели в Италия, с експорт в 76 страни, 5000 пакета на ден.

– АБАНОС- съхранила старите български традиции на майсторите на мебели от масив, фабриката с помощта на съвременни технологии създава дизайн и качество неподвластни на времето.

– ДРУГИ, внимателно подбрани български производители сертифицирани за управление на качеството, които изработват мебелите изцяло по ваш вкус и вид, дори в нестандартни варианти- мебели от ПДЧ, мебели от МДФ/ акрил,боядисан, с ПВЦ покритие или фурнирован/.

Изборът на производител по направен проект и оферта е изцяло ваш.Ние сме готови да помогнем да постигнете вашето перфектно решение.